SO China is de poort maar ook de gids voor uw zaken in China. Wij maken het verschil door grondige kennis van het Chinese zakendoen te combineren met de informele netwerkcultuur die er in China heerst. Wij vertellen u niets nieuws wanneer wij vertellen dat er nu onmisbare kansen voor het oprapen liggen voor uw bedrijf in China. Wij helpen uw bedrijf de mogelijkheden van het het exponentieel ontwikkelende China optimaal te benutten.

De toegevoegde waarde

Het team van SO China wordt geleid door Nederlanders die de Chinese taal en manier van zakendoen machtig zijn. Hierdoor zijn wij in staat uw belangen als westers bedrijf scherp in de gaten te houden. Wij beschikken over een zeer gevarieerd netwerk van mensen en bedrijven waar we persoonlijk in contact mee staan, zodat we zeker weten dat we betrouwbaar zaken doen.

Onze aanpak

Wij van SO China gaan voor een transparante en  gestructureerde werkwijze waarbij de eisen, wensen en ideeën van de opdrachtgever voortdurend centraal staan. Wij zullen u echter, om de beste uitkomst van onze samenwerking te garanderen, wel oprecht adviseren een alternatieve werkwijze of aanpak te hanteren wanneer wij denken dat dit beter is.

MVO  (maatschappelijk verantwoord ondernemen)

In China gaat helaas nog niet altijd alles volgens de normen en waarden die wij hier in het Westen hanteren. SO China wil dan ook alleen samenwerken met bedrijven en fabrieken die kinderarbeid en uitbuiting van mensen uitsluiten. Ook beschikken wij over brede kennis op het gebied van milieu eisen en juridische aspecten zodat wij u hier constant over kunnen adviseren.