SO China biedt een divers aanbod diensten aan afgestemd op de behoeften van uw onderneming.

Import

De Chinese economie is zeer afhankelijk van de export in het land. De lonen en de munteenheid in China worden laag gehouden om zo export te bevorderen. Dit proces is een kans voor buitenlandse bedrijven om hier van te profiteren doormiddel van het importeren van goederen uit China. Wij maken het importeren van goederen uit China gemakkelijk en veilig voor deze bedrijven.  Wij zorgen voor kwaliteitsgaranties en tijdige levering van goederen.

Sourcing

In China is er een zeer breed aanbod van producten waar bedrijven uit kunnen kiezen. Deze producten kunnen van goede kwaliteit zijn en tegen een goede prijs verkrijgbaar zijn. Het is echter lastig voor bedrijven om de juiste leveranciers te vinden in China. Dit komt vooral door het brede aanbod en de grote van het land. SO China beschikt over een zeer toerijkend netwerk binnen China waar mee uw product gevonden kan worden.

Consultancy

De westerse wereld en China zijn op vele manieren erg verschillend. Het is voor bedrijven vaak lastig zaken doen in een onbekend land als China. De Chinese cultuur heeft unieke kenmerken en gebruiken, waar vaak veel waarde aanhangt voor Chinese mensen. SO China kan bedrijven begeleiden bij de entree in deze nieuwe markt en deze bedrijven van advies voorzien tijdens het zaken doen in het land.

Vertaling

Het grootste deel van het werelddeel Azië kent talen die totaal verschillen van de talen die in het Westen gesproken worden. Dit taalverschil is een grote barrière voor veel bedrijven die zaken willen doen in Azië. SO China beschikt over vaardigheden om bedrijven te helpen deze barrières te doorstaan. Het bedrijf beschikt over de mogelijkheid om vrijwel iedere Aziatische taal te vertalen naar de gewenste taal van de opdrachtgever.